Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 464 common:people_all_forms

Екологія. Природа. Я.

Date: 13 жовтня 2020 о 07:31
98 views

Екологія. Природа. Я.

З 01 по 31 жовтня 2020р. в НВК «Ліцей їз загальноосвітньою школою I-III ступенів» проводився Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів».

Головна мета Всеукраїнського місячника - привернення уваги до екологічних проблем і активізації роботи бібліотеки з екологічної просвіти підростаючого покоління спільно з учасниками освітнього процесу.

02 жовтня було проведено екологічну бесіду на тему «Правила поведінки на природі» з учнями 1-го класу, з метою навчити дітей нормам і правилам поведінки у природі. Урок був проведене у ігровій формі разом з «лісним жителем Лісовуней». Він розповів про проблеми у лісі, як погано поводять себе люди, які не знають правил поводження у лісі, тим самим приносять шкоду природі. Діти активно відповідали на питання Лісовуні, розібрали правила поведінки у лісі. Ця бесіда викликала у дітей бережливе та турботливе ставлення до природи рідного краю.

З 1 по 9 жовтня 2020р. в НВК «Ліцей їз загальноосвітньою школою I-III ступенів» впродовж тижня діяла виставка дитячих малюнків на тему «Планета в руках у дітей». У виставці взяли участь учні ліцею. Всіх їх об’єднує прагнення зберегти нашу природу, екологію рідного міста. Обов’язковою умовою робіт була екологічна спрямованість.

09 жовтня 2020 року пройшло опитування старших класів на тему «Довкілля і я» Залучення дітей до читання неможливо уявити без їх участі в різноманітних конкурсах, вікторинах, а відтепер і в опитуванні. Учні з захопленням відповідали на питання «Що ти зробив і що міг би зробити корисного для захисту природи?, «Що люди могли б зробити корисного для охорони навколишнього середовища?». Потім учні відродили дерево, прикрасивши його своїми відповідями на різнокольорових листочках.

У бібліотеці представлена книжкова виставка «Збережемо планету разом» в якій представлені періодичні видання, енциклопедичні видання, що розповідають про різноманітність рослинного і тваринного світу, про рідкісні і зникаючі рослини, про екологію тварин, про науку, вивчення взаємозв'язку тваринного світу з навколишнім середовищем.

Також були організовані фотовиставки на тему «У світі дивовижної природи», «Квіти навколо нас». Виставка - інсталяція. «Земля – живи».

Завдяки таким формам екологічних подій діти засвоюють інформацію набагато простіше, і приходять до бібліотеки із задоволенням.

Стартувала «Акція подаруй книгу».

Екологічна ситуація, яка склалася в країні, постійно вимагає швидкої перебудови мислення людства і кожної конкретної людини, формування екологічної свідомості і екологічної культури. У зв'язку з цим екологічна освіта і екологічне виховання стають новим пріоритетним напрямком педагогічної теорії і практики. Бережливе ставлення дітей до природи виховується через проведення таких екологічних заходів у школі.

и ещё 8

Comments:
Only authorized users can leave comments.